• 6

  Jours

 • 7

  Heures

 • 4

  Minutes

 • 45

  Secondes

 • Paid
 • Starts in 6 jours
 • Multi day

Premiera e "La Traviata" nga Guiseppe Verdi

 • 0 followers
 • 3200 Kirkham St

Dates

juin 16, 2023 to juillet 20, 2023

septembre 16, 2023 to octobre 20, 2023

décembre 16, 2023 to janvier 20, 2024

mars 16, 2024 to avril 20, 2024

Hosted by

Photos

Description

Një ndër veprat më ikonike të mjeshtrit të operës Giuseppe Verdi, do të shfaqet edhe në Prishtinë!Produksioni i parë i “LA TRAVIATA” nga Opera e Kosovës në bashkëpunim me Operën Shtetërore të Stara Zagorës (Bullgari), Teatrit të Operës dhe Baletit në Tiranë (Shqipëri) dhe Filharmonisë së Kosovës – premierë më 15 dhe 17 dhjetor 2022.

Comments